top of page
Image by Maxim Hopman

Om Wydal

Wydal.com ble stiftet i 2006 og er et av de mest annerkjente etteretningsbyråene i Skandinavia, Øst-Europa og Baltikum.


De fleste av våre medarbeidere er under 35 år og har allsidig bakgrunn fra politi, justis, forsikring, psykologi, sosiologi og dramaturgi. 

Noe av det vi kan bistå deg med:

UTROSKAP: 

Langt flere enn vi ønsker å tro er utro gjennom livet.

I over 15 år har vi både avdekket og avkreftet utroskap. Med våre banebrytende og utradisjonelle metoder spaner vi på innsiden ved bruk av skuespillere fremfor å sitte i en bil på utsiden klarer vi raskt og effektivt å avdekke utroskap.

Vi har også i mange tilfeller avkreftet mistanken om utroskap. For en tid tilbake ble vi kontaktet av en oppdragsgiver som var helt sikker på at mannen hennes var utro. Det vi avdekket var at mannen hennes et par ganger i uken kjørte til en bensinstasjon på andre siden av byen for å spise pølser og hamburgere, dette til tross for at han hadde lovet henne at de skulle leve vegansk.

I mange tilfeller har ting en naturlig forklaring, men om du sliter med negative tanker som ofte påvirker både søvn og psyke anbefaler vi at du kontakter en privatetterforsker.

NÆRINGSLIVSKRIMINALITET:

Mistenker du medarbeidere for å underslå penger eller for å skade foretaket på annen måte? Hvert år bistår vi mange næringslivskunder med å avsløre utro tjenere ved å selv tre inn på arbeidsplassen og sørge for å oppnå et nært vennskap med den eller de du mistenker. Vi samler inn nok beviser for at dere skal kunne avskjedige og eller kunne straffeforfølge.

FORSIKRINGSSVINDEL

Forsikringsbransjen frykter at det årlig utbetales over tre milliarder kroner som følge av forsikringssvindel. Tallene for avdekket svindel har doblet seg de siste 10 årene, i følge Finansnæringens Hovedorganisasjon (FNH).

Ved mistanke om forsikringssvindel eller andre uklarheter som burde granskes står vi klare til å bistå både med tradisjonell etterforskning, samt detaljerte dybdeintervjuer med de involverte, samt andre som kan belyse saken

Om oss: About
bottom of page